Získejte vzorky zdarma ke každé objednávce. Doprava zdarma u objednávek nad 6 999 Kč.

PÉČE o rty během zimního období – není balzám jako balzám

PÉČE O RTY V ZIMNÍM OBDOBÍ ANEB NENÍ BALZÁM JAKO BALZÁM

RTY tři písmena, která stačí k pojmenování části těla, která je tak mocná. Kolik lásky umí rty šeptat, kolikrát z nich vyjdou bolestná slova, která nelze vzít zpátky. Polibek, který rty umožňují, ať je od našich dětí, partnerů, rodičů a nebo přátelský, patří k jedním z nejhezčích věcí, které život nabízí.

 

Dopřáváte svým rtům péči, kterou si zaslouží?

Jsou vaše rty opravdu vyživené a chráněné?

Je váš balzám na rty pečující nebo jeho používáním spíše rty vystavujete větší zátěži?

Pokud jste teď alespoň na okamžik zaváhali, zda svým rtům nedlužíte větší péči, jsou následující řádky přesně pro vás.

Máte pocit, že nanášíte balzám na rty stále častěji, a to i několikrát během dne, a přesto vaše rty nejsou hebčí. Důvodem může být váš současný balzám, který může způsobovat více škody než užitku.

V zimě je péče o rty velmi důležitá. Naše rty jsou tenčí, citlivější a nemají mazové žlázy. Jsou zranitelnější vůči vlivům chladného nebo mrazivé počasí. Prudké změny teploty při přechodu ze zimy do místností, kde ústřední topení jede na nejvyšší obrátky, znamená, že jemná kůže na vašich rtech je v neustálém boji proti přírodním živlům.

Obsahuje balzám, který používáte látky, které jsou pro vaše rty to nejlepší?

Poradíme vám co hledat či nenalézt v kvalitním balzamu: bez parabenů, se včelím voskem (pro zimní období), s kakaovým a bambuckým máslem, zvlhčující ingredience jako je med a urea doplněná hojivý allantoin. Dále bychom měli o rty pečovat i peelingem a odstraňovat odumřelé buňky. Idealní je peeling s cukrem, který působí jako zvlhčovač.

Ruku na srdce, prostudujete složení balzámu, než ho začnete používat? Hodně z nás teď asi odpoví, že zas tak moc. Písmenka jsou titěrná a co vlastně může být na balzámu špatného. Hlavně, že je příjemný, barevný a hezky voní. Můžete být nemile překvapeni, co vše váš balzám na rty obsahuje. Některé ingredience, mohou způsobit více škodí, než užitku. Většina balzámů na rty je založena na ropě. Vazelína je velice efektivní při zadržování vlhkosti, aktivně však ani nevyživuje ani nezvlhčuje pokožku. Poskytuje pouze bariéru, takže vlhkost nemůže uniknout. A navíc se nesmí interně požívat, což zrovna u balzámu na rty opravdu nezaručíme. Pokud chcete pro své rty něco víc vybírejte si výživná másla a vzácné oleje, přírodní včelí vosk nebo vegansky přijatelní kandeline vosk a hojivý allantoin. Vaše rty budou nejen chráněné, ale zároveň vyživené.

YAGE balzámy byly vytvořeny, aby rty nejen chránily, ale dopřáli jim i hloubkovou péči s každým nanesením. Obsahují ingredience, které rty zanechají vyhlazené, změkčené a hydratované.

Směs vzácných olejů v kombinaci s kakaovým, murumuru, kokosovým a bambuckým máslem doplněné o vzácný baobab, granátový olej a kukui spolu s moringou jsou dokonalým balzámem pro vaše rty. Ty budou hýčkané i díky hojivému měsíčku a šípku, jehož antioxidační vlastnosti a vysoký podíl vitaminu A, podpoří zdravou obnovu kožních buněk a omladí vaše rty spolu s podporou allantoinu.

YAGE pro vás připravilo hned několik úžasných balzámů, aby si přišel na chuť každý. Veganská řada je založena na kandeline vosku a veškeré příchutě jsou certifikované potravinářské příchutě či essencialní oleje dle doporuční IFRA, barvy jsou přírodní hlinky, oxidy a slídy . Máte rádi čokoládu? Vyzkoušejte náš Čokoládový korál, který voní po čokoládě a dodá vaším rtům lehký tón v barvě korálu.

Potřebujete pořádnou ochranu před mrazivým počasím, vyberte si kombinaci medu, včelího vosku a allantoinu.

Nebo raději jdete cestou čisté - Clean beauty? Bez vůně, barvy a veganský takový je náš balzám Pure.

Z kombinace myrty a kadidla nadchne i náročného muže a ochrání jeho rty.

Ženy a dívky mohou své rty tónovat barevnými varianty od již zmiňovaného korálu až po výraznější červený Cherry balzám bez škodlivých a toxických látek, které jsou běžně obsaženy v rtěnkách a barevných balzámech. Krásné rty jsou ozdobou každé tváře a s úsměvem na rtech se jde životem vždy snáz.

 

Mnoho úsměvů, nejen v těchto mrazivých dnech vám přeje YAGE.