Získejte vzorky zdarma ke každé objednávce. Doprava zdarma u objednávek nad 6 999 Kč.

S láskou pro vaši pleť - sérum Hello Beautiful

NLserum

Pokud bychom měli za únor vybrat jeden jediný produkt, bylo by to naše liftingové sérum s peptidy a kolagenem Hello Beautiful. Koncentrovaná péče o pleť s unikátním složením, které  je plné těch nejúčinnějších a nejsilnějších rostlinných výtažků pro boj s vráskami a škodlivým modrým světlem.

Spojení vědy a síly z přírody tvoří synergický efekt pro vaši pleť. Obsahuje dokonce 5 patentovaných bioaktivních složek. Sérum využívá čistě rostlinné buňky, které zvyšují elasticitu a zlepšují tonus, odolnost, pevnost a dodává pleti mladistvý vzhled. Rádi bychom vám představili blíže hlavní z nich, abyste mohli pochopit, jak výjimečným produktem sérum Hello Beautiful skutečně je.

opuncie

Olej z opuncie

Sérum obsahuje vzácný olej z opuncie. Opuncie je kaktus s nádhernými žlutými a červenými květy. Olej z opuncie je považován za kosmetický zázrak. Obsahuje nenasycené mastné kyseliny, jako jsou omega-6, omega-9, omega-7 a omega-3, vitamín E, beta-karoten a vitamin K1, fytosteroly a polyfenoly, z minerálů pak draslík, fosfor, hořčík, vápník a antioxidanty (vitamíny A a C). Aminokyseliny jsou stavebními látkami kolagenových vláken v pleti, které jí udržují elastickou a pevnou. 

Olej se lisuje z miniaturních semen plodů opuncie. Je plný minerálních látek, vitamínů, mastných kyselin a aminokyselin. Díky tomuto unikátnímu přírodnímu koktejlu se skvělými účinky, je opunciový olej jedním z nejvzácnějších a nejdražších na světě. Jeho výroba je celkem složitá i díky náročnému sběru a zpracování trnitých opuncií a drobných semínek, ze kterých se olej lisuje. Na jeden litr vzácného opunciového oleje je zapotřebí zhruba 800 kilogramů plodů.

Pro jedinečné anti-aging  účinky opunciového oleje se o něm hovoří jako o přírodním botoxu, nebo elixíru mládí. Opunciový olej má totiž viditelné vypínací účinky, změkčuje drobné vrásky a pleť je po něm krásně hebká, vyživená a vypnutá. Ceněný je i pro své regenerační a zklidňující vlastnosti. Omlazuje a vyhlazuje vrásky, odstraňuje začervenání pokožky, je účinný i na pigmentové skvrny. Je to silný antioxidant, který chrání pleť před volnými radikály. Prostupuje všemi vrstvami pokožky, pleť vyživuje, hydratuje a obnovuje tvorbu kolagenu. Stahuje a čistí póry, zklidňuje podrážděnou pokožku a je vhodný i na akné, jelikož neucpává póry. Redukuje tmavé kruhy pod očima, podporuje tvorbu kolagenu. Vyživuje, hydratuje a rychle se vstřebává.  Ocení ho všechny typy pleti, včetně té citlivé a suché. 

bulbine

Výtažek z bulbine

Díky výtažku z africké rostliny bulbine je sérum specialistou na vyhlazování vrásek. Stejně jako Aloe vera je Bulbine šťavnatá rostlina a ve svých listech obsahuje gelovou šťávu.

Bylo prokázáno, že míza bulbine stimuluje syntézu kolagenu ve fibroblastech pokožky. Kožní buňky fibroblasty jsou základními buňkami vazivové tkáně, které produkují mezibuněčnou hmotu, tedy to co se nachází pod svrchní vrstvou pokožky. Mají na svém povrchu kolagen a jsou vysoce elastické. Hlavní funkcí fibroblastů je udržet strukturální integritu pojivové tkáně. Jsou hlavním zdrojem materiálu pro výplň kožních defektů, jako jsou jizvy, rány a popáleniny. Při poškození kůže, jsou to právě fibroblasty, které putují do postiženého místa a tam produkují důležitý kolagen. Věkem dochází k jejich úbytku a pokožka ztrácí svůj tón a pružnost. Jejich dalším nepřítelem je UVA záření ze slunce. 

Výtažek z bulbine obsahuje antraehinony, flavonoidy, glykoproteiny (aloctin A a B), minerální látky, třísloviny, sacharidy, vitamíny aj. Má protizánětlivé účinky, dokáže likvidovat nezdravé bakterie, ničí houbovité a kvasinkové kožní nemoci a působí jako karcinostatikum. Zmírňuje projevy akné, ekzémů, reakci po štípnutí hmyzu, dokonce i popáleniny. Hojí popraskané rty, puchýře, řezné rány. Je to doslova zázrak z přírody, který nakopne pokožku k výrobě vlastního kolagenu, a tím ji udržuje elastickou a vypnutou, přičemž minimalizuje vrásky.

lupina mnoholista

Lupinové peptidy

Dalším omlazujícím zázrakem v našem séru jsou lupinové peptidy. Lupina je bohatá na glutamíny, peptidy a oligosacharidy. Lupinové peptidy vznikají hydrolýzou proteinů z rostliny.

Peptidy jsou krátké řetězce aminokyselin, z nichž mají některé schopnost opětovně obnovit produkci kolagenu a zpomalit tak proces stárnutí.Jedním ze způsobů, jak známky stárnutí zpomalit a obnovit strukturu pleti, jsou aktivní látky, které cílí na tvorbu kolagenu. A tím je právě zmíněný lupinový peptid. V buňkách dokáže spustit metabolické procesy, jako je vyšší tvorba kolagenu či absorpce a využívání tuku. 

Lupinový peptid je známý svými vynikajícími vlastnostmi proti vráskám a působí jako aktivátor tvorby vlastního kolagenu. Chová se podobně jako kolagenová výplň, má liftingový efekt a je 100% přírodní. Hraje aktivní roli v prevenci působení slunečního záření na pokožku, které má negaitvní vliv na produkci elastinu a kolagenu, stavebních kamenů naší pokožky. Aplikace lupinového peptidu má několik výhod. Hraje aktivní roli při obnově vnější vrstvy pokožky. Eliminuje tvorbu vrásek a zmírňuje již vzniklé. Podporuje tvorbu elastinu, navrací pleti mladistvý vzhled, strukturu, pevnost, redukuje pigmentové skvrny a stimuluje hojení ran. 

motylovec

Výtažek z motýlovce

Sérum Hello Beautiful je obohacené o extrakt z oddenku s madagaskarské rostliny motýlovec, který zajišťuje několika úrovňovou ochranu před znečištěním. Chrání pleť před škodlivým UV zářením, modrým světlem, elektro smogem i smogem v ovzduší a přispívá k zesvětlení pleti. Květy připomínají motýlí křídla, proto se pro tento druh u nás používá běžný název motýlovec.

Oddenky  rostliny jsou rezervou životně důležitých metabolitů, jež jsou hlavně složeny z cukrů, které je pro rostlinu vydatným energetickým zdrojem. Výzkum mitochondriální funkce rostliny přivedla vědce na silný multi ochranný systém, který lze využít i v péči o pleť. Extrakt z oddenku s motýlovce zajišťuje několika úrovňovou ochranu pokožky před znečištěním. Naše pokožka je vlivem působení vnějších faktorů neustále ve stresu. Znečištění ovzduší urychluje stárnutí a vnitřní napětí tyto procesy jen podporuje. Oboje způsobuje na pokožce viditelné známky jako jsou vrásky a ztráta elasticity. Tyto projevy je potřeba kompenzovat buněčnou ochranou. Výtažek z oddenků motýlovce viditelně projasňuje pleť, chrání před slunečním zářením, reguluje účinky modrého světla z monitorů a telefonů a chrání pokožku před znečištěním ovzduší. Vytváří na pokožce ochranný štít a zajišťuje ji buněčnou rovnováhu. 

přeslička

Antioxidanty

Sérum Hello Beautiful je bohaté na antioxidanty, které přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem. Neutralizují škodlivé volné radikály a chrání tak tělo před oxidačním poškozením. Brání negativnímu působení volných radikálů tím, že se na ně naváží a neutralizují jejich aktivitu.

Sérum obsahuje výtažek z brusinek, zelený čaj, kopřivu, červené řasy a přesličku, které jsou právě bohaté na obsah antioxidantů. Dodají pleti extra dávku vitamínů, minerálů, hydratace a současně nabudí i regeneraci buněk. 

Co způsobuje oxidační stres? Nejčastěji je to znečištěné prostředí, sluneční záření, stres, nesprávný životní styl, kouření, konzumace alkoholu, nevhodná strava, vysoká spotřeba léčiv, záněty, bakteriální, houbové i virové infekce, nedostatek aktivního pohybu nebo naopak namáhavé pohybové aktivity, to všechno (a mnohem více) jsou faktory, které vyvolávají v lidském organismu vznik volných radikálů a škodlivého oxidačního stresu.

Volné kyslíkové radikály jsou nestabilní molekuly v našem organismu. Chybí jim jeden elektron, který se snaží najít a navázat v kterékoliv zdravé buňce, kterou tím poškozují a ničí. Navíc mohou vyvolat řetězovou reakci, kdy se volnými radikály poškozené molekuly stanou také volnými radikály. Antioxidanty jsou naopak jsou látky, které mají naopak jeden elektron navíc a poskytují jej volným radikálům. Volné radikály jsou tím neutralizovány a nemohou působit další škody.

geranium

Květinové hydroláty

Sérum Hello Beautiful má sice jemnou krémovou konzistenci, přesto jeho složení neobsahuje vodu. Voda je v kosmetice tzv. levným plnidlem, zvyšuje objem produktu a tím samozřejmě dochází k ředění a nižší koncentraci aktivních látek. Odstranění vody z kosmetiky eliminuje problém konzervačních látek, které jsou obvykle nezbytné k tomu, aby se zabránilo množení bakterií a zajistily řádnou konzervaci vodné formulace. Například parabeny a jiné konzervační látky používané v běžné kosmetice jsou pro kůži často dráždivé. 

 V YAGE razíme opačný přístup. Naše péče je vysoce koncentrovaná a místo vody používáme květinové hydroláty. V séru najdete levandulovou, růžovou a gerániovou vodu. Hydroláty vznikají při destilaci, kdy se od sebe odděluje vodní a olejová složka extrahovaná z rostlin. Vzniknou tak dva typy produktů, esenciální olej a hydrolát, tzv. květinová voda, která obsahuje cenné látky. 

Protože sérum obsahuje vodní složku, jo potřeba ho ošetřit konzervační látkou, aby obsah zůstal 100% bezpečný po celou dobu užívání. Existují čistě přírodní konzervanty, kterých je velmi málo a tím pádem jsou i mnohem dražší, než konvenční konzervační látky používané v běžné kosmetice. U séra Hello Beautiful byla výběru emulgátoru věnovaná maximální pozornost, aby si zachovalo svůj účinek a zároveň byl co nejšetrnější pro pleť. Emulgátor zde použitý je na bázi přírodního lecitinu. 

Jaké účinky má na pleť růžová voda

Vzniká destilací okvětních lístků růže. Má nádhernou vůni a funguje i jako přírodní alternativa k parfémům. Pomáhá uklidnit podrážděnou pokožku. Má protizánětlivé vlastnosti, dokáže zmírnit projevy akné, ekzému, červené pokožky. Pomáhá udržovat přirozené pH pokožky a tím ji zanechává v rovnováze. Růžová voda má silné antiseptické vlastnosti, které mohou zabránit a léčit infekce. Okvětní lístky růží obsahují řadu silných antioxidantů, které chrání buňky před poškozením vnějšími vlivy. Pomáhá pokožce regenerovat, je skvělá na jizvičky a drobná poranění kůže. Všechny tyto vlastnosti udržují pokožku mladistvou, hydratovanou a minimalizují vrásky. 

Další složkou séra je levandulová voda. Má protizánětlivé účinky. Doporučuje sa na ekzémy u atopiků díky svým zklidňujícím účinkům. Její antiseptické a protizánětlivé vlastnosti pomáhají v prevenci a při léčbě akné. Je vhodná ke zklidnění oholené pokožky i u mužů. Obsahuje silné antioxidanty, které dokáží bojovat proti škodlivým účinkům znečišťujících látek na pokožku. Pravidelné používání levandulové vody na tvář udržuje pleť mladou a rozzářenou. Levandulová voda je vhodná pro mastnou pokožku, kterou navrací do rovnováhy. 

serumHello

Hydrolát z geránia se vyrábí destilací květů, listů i celé nati rostliny. Je ideální především pro suchou, popraskanou nebo problematickou pokožku. Má zklidňující účinky a podporuje přirozenou hydrolipidovou vrstvu pleti. Je skvělá také pro zklidnění pokožky po holení a opalování, na menší ranky nebo na štípance od hmyzáků. Hydrolát z geránie pleť lehce vyčistí, tonizuje ji a má lehce stahující účinky. Pokožka po jeho aplikaci zůstane příjemně zklidněná a svěží. 

 

Sérum Hello Beautiful je nepostradatelný krok v péči o pokožku. Nanáší se na vyčistěnou ideálně tonizovanou pleť před nanesením krému, nebo pleťového oleje. Hydratuje, zpevňuje, chrání proti vnějšímu prostředí, minimalizuje vrásky, vypíná, podporuje tvorbu kolagenu a urychluje regeneraci pokožky. Pleť je po aplikaci jemná, vyživená, šťavnatá a rozzářená. Produkt, který si skutečně zamilujete. A to jsme ani nezmínili jeho nádhernou bylinkovou vůni.