Získejte vzorky zdarma ke každé objednávce. Doprava zdarma u objednávek nad 6 999 Kč.

Jak se chránit před účinky volných radikálů?

36949a736f9cabeaefdda6e69227c336

Používejte ochranný opalovací krém: Aplikujte širokospektrální opalovací krém s vysokým SPF faktorem a ochranou proti UVA a UVB záření. To pomůže minimalizovat poškození pokožky způsobené slunečním zářením. Je důležité aplikovat opalovací krém na celé tělo a pravidelně ho obnovovat, zejména po plavání nebo silném pocení.

DSC_4424

Náš CC krém Golden Shield s minerálním SPF 50 je ideální péčí o pokožku namáhanou sluncem. Nejen, že sjednocuje tón pleti a kryje nedokonalosti, ale zároveň o ni pečuje během nošení. Obsahuje  ectoin, který je schopen aktivovat buněčnou obnovu, chrání před účinky UV záření a zlepšuje stav zanícené pokožky. Aktivní látka z lékořice působí proti pigmentaci. Obsahuje olej z baobabu, který je plný antioxidantů. Patentovaný hydrogel z červených řas, který zvyšuje hydrataci pleti až o 8 hodin. Se zklidňujícím hydrolátem z damašské růže, která jemně tonizuje, zklidňuje a osvěžuje pleť. S mikročástečkami zlata, které zlepšují přenos kyslíku v buňkách a tím podporuje distribuci živin do pokožky.

Omezte vystavení slunci: Snažte se omezit pobyt na přímém slunci, zejména během nejintenzivnějších hodin (obvykle od 10 do 16 hodin). Pokud je to možné, používejte ochranný oděv, širší klobouk a sluneční brýle, které chrání pokožku a oči před slunečním zářením.

Pijte hodně vody: Dostatečný příjem vody je důležitý pro udržení hydratace pokožky. Pitím dostatečného množství vody pomáháte udržovat pokožku hydratovanou a zlepšujete její zdraví.

e8f6b9804e716910b50dd24694601bd6

Strava bohatá na antioxidanty: Konzumujte stravu bohatou na antioxidanty, jako jsou ovoce, zelenina, ořechy a semínka. Antioxidanty pomáhají neutralizovat volné radikály a chrání buňky před jejich škodlivými účinky. Zahrnutí potravin jako jsou bobule, tmavá čokoláda, zelený čaj a losos může přispět k ochraně pokožky.

Používejte kosmetiku s antioxidanty: Vyberte si kosmetické výrobky, které obsahují antioxidanty, jako jsou vitamín C, vitamín E, koenzym Q10 a resveratrol. Tyto látky mohou pomoci chránit pokožku před poškozením způsobeným volnými radikály a podporují její regeneraci.

DSC_8045

Doporučujeme pleťový olej Lumen Magic, obsahuje karotenoidy a flavonoidy, spolu se škálou vitamínů B1, B2, B6, C, D, E, F a K. Tento koktejl je extrahován z kořene, ale i semene mrkve, a navíc je doplněn Beta karotenem. Tato trojka dodá pleti zářivou a zdravou barvu a zabezpečí ochranu před modrým světlem a volným radikálům.

Dodržujte zdravý životní styl: Dopřejte si dostatek spánku, vyhýbejte se kouření a omezte konzumaci alkoholu, což také přispívá k ochraně pokožky před stárnutím. To pomáhá udržovat rovnováhu v těle a podporuje zdravou funkci kůže.