Získejte vzorky zdarma ke každé objednávce. Doprava zdarma u objednávek nad 6 999 Kč.

Jak správně aplikovat náš CC krém

DSC_6266

Možná se vám již někdy stalo, že si váš krém a makeup nesedl dohramy a začal se po nějaké době drolit, nebo vytvářet nevzhledné barevné mapy. Je to naprosto běžné. Chvíli trvá, než najdete krém, který si s vaším makeupem sedne. Je potřeba hledat tu správnou texturu.

Náš CC krém s vysokým SPF 50 obsahuje minerální filtr z oxidu titaničitého, který se nevstřebává do pokožky, ale vytváří na ní ochranný štít, jež ji chrání před škodlivými slunečními paprsky. 

blogCCpodklad

Přirozenou vlastností tohoto filtru je, že mírně vysušuje pokožku. CC krém tedy nikdy nenanášíme na pokožku samotnou. Vždy před aplikací musíte pleť dostatečně hydratovat. Tak jako je tomu i u běžných make-upů. Konzistence CC krému byla testovaná s naší hydratační esencí Aqua Splash a liftingovým sérem Hello Beautiful, které dodají potřebnou hydrataci. Aqua Splash zásobuje pokožku kys. hyaluronovou ve fermentované podobě s více molekulární hmotností, proto proniká i do hlubších vrstev. 

DSC_6186

Sérum Hello Beautiful je plné přírodních omlazujících ingrediencí. Obsahuje vzácné esenciální oleje bohaté na antioxidanty, peptidy podporující tvorbu kolagenu, květinové hydroláty. Je lehounké, gelové s krémovou texturou. Okamžitě se vstřebá do pokožky a zvláční ji. 

CC krém se pak jednoduše aplikuje na takto ošetřenou pleť. Nijak se nedrolí, ani nevytváří mapy. Naopak pokožka vypadá sjednoceně, přirozeně a je rozzářená. Pleť může dýchat a je opečovávaná během nošení. CC krém totiž obsahuje kromě SPF i kys. hyaluronovou, ectoin, výtažek z lékořice, který bojuje proti pigmentaci, hydrogel z červených mořských řas, který zvyšuje hydrataci v pleti až o 8 hodin, mikročástečky zlata, které nejen rozzáří pleť, ale zároveň zlepšují cirkulaci kyslíku v pokožce a tím i distribuci živin. 

CCsrovnani

Pokud chcete pod CC krém používat svůj krém, vždy otestujte, jak si se CC rozumí. Řada pleťových krémů vytváří na pokožce tenký film, který se plně nevstřebá, a proto pak náš Golden Shield na tomto podkladu nedrží. V našich možnostech bohužel není otestovat, jak se bude CC chovat po nanesení toho či onoho krému. Pokud se vám na pokožce drolil, je to chyba nevhodného pleťového krému. Zkuste jiný produkt, nebo ideálně kombinujte s naší hydratační esencí Aqua Splash, či sérem Hello Beautiful. Máme tuto texturu vyzkoušenou a pokožka je s ní naprosto spokojená a vypadá fantasticky. Během dne pak doporučujeme pro osvěžení a dávku hydratace přestříknout kolagenovou mlhou Secret Veil.