Získejte vzorky zdarma ke každé objednávce. Doprava zdarma u objednávek nad 6 999 Kč.

Jaký je rozdíl mezi BB a CC krémy

68d0128296fee59c8584bd85eeda1f50

Letní období je ideální na odlehčení vašeho make-upu. Proto má Yage v nabídce hned dva typy lehkého krytí v podobě BB krému Geisha’s Secret a CC krému Golden Shield. Jsou revoluční svým 100% přírodním složením, které na trhu nemá obdoby. A spojením vlastností make-upu a pečující kosmetiky do jednoho produktu. Sjednocují, hydratují, zmírňují pigmentaci, chrání před modrým světlem a UV zřením, podporují regeneraci a zmírňují vrásky. Šetří místo a urychlují vaši beauty rutinu. Navíc s SPF minerální filtrem jako ochranou před sluníčkem a předčasnými vráskami.

BB

Kdy sáhnout po BB, nebo CC krému?

Pokud vám nevyhovují klasické make-upy a hledáte přirozenější vzhled. Ucpávají se vám póry a chcete lehčí konzistenci, pod kterou může pokožka dýchat. Přejete si sjednotit pleť a zároveň o ni pečovat během nošení. Ideální pro letní období, kdy se vám více potí pokožka a klasický makeup se na ní chová jako maska. Oproti tomu je BB, nebo CC krém mnohem příjemnější na nošení. Je lehčí, nezálezá do vrásek, nedrolí se při nošení. 

NLcerven1

V čem se liší BB a CC krém?

BB a CC krémy existují na trhu kosmetických produktů již nějakou dobu. Možná doma právě nějaký máte. Jsou lepší alternativou k make-upu, když chcete přirozenější vzhled a čekáte od něj více, než jen krytí. 

BB krém je zkratka pro "blemish balm" nebo "beauty balm". Vznikl v Jižní Koreji a získal si poté popularitu po celém světě.Tento všestranný produkt je nejlepší pro jednoduché líčení, které kombinuje hydrataci, ochranu před sluncem a lehké krytí v jednom balení. BB krémy jsou ideální pro každodenní použití, zejména pro ty, kdo hledají přírodní "no-makeup" vzhled.

CC krém znamená "colour correct" nebo "complexion corrector". Tento produkt je navržený tak, aby korigoval barvu pleti a redukoval zarudnutí, tmavé skvrny a nerovnoměrnosti pleti. CC krémy obsahují větší množství barevného pigmentu, mají střední až silné krytí.

e60b65c078f8346553d1924569a55b13_1

Aplikace

Oba typy krémů lze aplikovat prsty, houbičkou nebo štětcem na čistou a hydratovanou pleť. BB krém je ideální pro rychlé, každodenní líčení, když si přejete jednoduchý a přírodní vzhled. 

CC krém je vhodný, když potřebujete více krytí, nebo když si přejete vyrovnat barvu pleti.

Naše novinka Golden Shield s SPF 50+ obsahuje přírodní minerální filtr oxidu titaničitého, který funguje na pokožkce jako ochranný štít a odráží škodlivé UVA i UVB záření. Je šetrnější volbou pro pokožku i planetu, než chemické filtry. Jeho koncentrace je v CC krému vyšší, aby poskytovala nejvyšší možnou SPF ochranu. 

Přirozenou vlastností oxidu titaničitého je, že mírně vysušuje pokožku, proto je důležité neopomenout před aplikací na dostatečnou hydrataci. Doporučujeme na vyčištěnou pokožku nanést pár kapek hydratační esence Aqua Splash, která obsahuje vícemolekulární fermentovanou kyselinu hyaluronovou. Ta proniká i do hlubších vrstev a tam zadržuje vláhu. Na esenci naneste ještě malé množství liftingového séra Hello Beautiful s kolagenem a peptidy. Má hedvábně jemnou krémovou konzistenci. Obsahuje antioxidanty, rostlinné peptidy a vitamíny. Se zeleným čajem, kopřivou, červenými řasy a přesličkou, které jsou bohaté na antioxidanty, dodají pleti extra dávku vitamínů, minerálů a hydrataci.

NLcerven2

​​Jaký má CC krém odstín?

Na fotce pro srovnání vidíte všechny naše 3 odstíny, zleva od nejsvětlejšího BB krému Geisha Secret light a medium, až po nejtmavší CC krém Golden Shield v odstínu warm. Hodí se pro střední až tmavší odstín pleti.Díky své lehké textuře krásně splyne s pokožkou, dá se vrstvit a dosáhnete s ním přirozeného looku.