Získejte vzorky zdarma ke každé objednávce. Doprava zdarma u objednávek nad 6 999 Kč.

Microneedleing

microneedling

Microneedling - Inovativní péče o pleť 

Microneedling je neinvazivní metoda péče o pleť, která získává stále větší popularitu díky svým mnoha přínosům pro kůži. Tato technika využívá mikrojehličky k vytvoření jemných otvorů na povrchu pokožky, čímž podněcuje přirozený regenerační proces a vytváří zdravější, mladistvější vzhled pokožky.

Benefity microneedlingu

Stimuluje tvorbu kolagenu, klíčového proteinu pro pružnost a pevnost pokožky. Tím zlepšuje texturu, vyhlazuje jemné linky a vrásky. Zlepšuje barvy a strukturu pokožky. Tato metoda může pomoci s hyperpigmentací, jizvami a nerovnoměrným tónem pleti, což vede k celkovému zlepšení barvy a struktury kůže. Zmírňuje jizvy a akné. Microneedling pomáhá snížit viditelnost jizev z akné, jelikož podporuje obnovu pokožky a stimuluje produkci kolagenu. Pravidelným používáním microneedlingu můžete dosáhnout méně viditělnějších pórů, což dává pokožce jemnější vzhled. Po proceduře mohou produkty s účinnými látkami lépe a hlouběji proniknout do pokožky, což zvyšuje jejich účinnost.

64b2c3c5b5106664c893fbcb4a88fcca

Na co si dát při microneedlingu pozor

  1. Hygienické podmínky: Při provádění microneedlingu je nezbytné zajistit hygienické prostředí a používat sterilní nástroje, aby se minimalizoval riziko infekce.

  2. Postup u odborníka: I když existují i domácí přístroje na microneedling, je bezpečnější nechat tuto proceduru provádět odborníkem. Profesionálové mají zkušenosti a znalosti potřebné k minimalizaci rizik.

  3. Ochrana pokožky: Po microneedlingu je důležité chránit pokožku před přímým slunečním zářením a používat ochranný krém s vysokým SPF.

Kdy je microneedling vhodný?

Proti stárnutí: Lidé, kteří hledají neinvazivní metodu boje proti stárnutí, mohou najít v microneedlingu účinného spojence.

Pro zlepšení textury pleti: Osobám s problémy, jako jsou jizvy, póry a nerovnoměrný tón pleti, může microneedling výrazně pomoci.

Při boji s akné a jizvami: Jedná se o vhodnou možnost pro ty, kteří chtějí zlepšit stav pleti postižené akné a snížit viditelnost jizev.

Při ztrátě pružnosti: Microneedling může být prospěšný pro ty, kteří trpí ztrátou elasticity a tonusu pleti.

Microneedling je účinná metoda péče o pleť, která může nabídnout mnoho estetických výhod. Před zahájením léčby je však vždy nejlepší konzultovat s dermatologem nebo certifikovaným odborníkem, aby byla zajištěna hygienická bezpečnost a efektivita procedury v souladu s konkrétními potřebami pokožky.