Získejte vzorky zdarma ke každé objednávce. Doprava zdarma u objednávek nad 6 999 Kč.

Novinka - kolagenová mlha

441_c--8--vit-c-kolagenova-hydro-mlha-s-platinou

Kolagenová mlha je náš nejnovější multifunkční produkt 4 v 1.  

Mlha podporuje tvorbu kolagenu, bojuje proti volným radikálům, zklidňuje pleť a detoxikuje. Rozjasňuje, redukuje pigmentové skvrny, dodá okamžitou dávku hydratace, celkově zlepšuje zdraví pleti a vytváří ochrannou bariéry.

Funguje jako super jemný hydratační sprej, který vyrovnává tón pleti, rozjasňuje a zároveň ji dokonale připraví na nanesení make-upu. Účinek mlhy je okamžitý! Je obohacena o vysoce účinné přírodní extrakty, které pleť rozjasní, mají anti-aging účinky a zamezují vzniku pigmentových skvrn. Tato směs aktivuje buněčnou obnovu, podporuje tvorbu vlastního kolagenu, dodává hydrataci a celkově na pleť působí jako antioxidant. 

Sprej s velmi jemný rozprašováním opravdu evokuje mlhu, do které vstupujete a jež vás pohltí extra dávkou osvěžení a hydratace. 

Nejnovější ingredience

V Yage vždy sledujeme poslední kosmetické výzkumy a snažíme se je aplikovat co nejdříve do naší péče, abychom vám přinesli kosmetiku, která je moderní a plná aktivních látek. 

Jedním z posledních objevů na poli hydratace je složka zvaná natto guma.

Natto guma je až 10x účinnější než kyselina hyaluronová. Jde o unikátní přírodní mix kolagenu, vitaminů a minerálů, který vzniká fermentací sójových bobů s mikroorganismy rodu Bacillus. Úplně nejzásadnější složkou tohoto elixíru je PGA /KYSELINA GAMA POLYGLUTAMOVÁ, což je rostlinný kolagen, který je 10x účinnější než kyselina hyaluronová. Navíc, oproti živočišnému kolagenu, mnohonásobně účinněji zvyšuje elasticitu pleti.

sojovy lusk

A co PGA bezkonkurenčně umí? Usnadňuje exfoliaci mrtvých buněk keratinu, a tím dává impuls k regeneraci vlastních buněk. Také zvyšuje produkci vlastních hydratačních faktorů (NMF), tzn. pleť se sama od sebe regeneruje, hydratuje, omlazuje a vypíná. Tento efekt žádná jiná složka v kosmetice neumí. V tom je zásadní rozdíl oproti klasickému živočišnému kolagenu. Ten pouze nabobtná, protože na sebe naváže vodu z vašeho obličeje a vypne pleť pouze chvilkově. Bohužel se ale nedostane do hlubších vrstev. Kromě výše uvedených unikátních vlastností natto guma viditelně redukuje vrásky, uzamyká vlhkost v pleti, rozzáří ji a vytváří jemný hladký hydratační film na kůži.

 tremella2

Dalším pokladem v tomto produktu je tremella, tzv. „sněžná houba“. Tremella je považována za dar přírody a v tradiční čínské medicíně se využívá k vylepšení ženské krásy a stimulaci tvorby kolagenu. Obsahuje minerální látky, stopové prvky, důležité polysacharidy heteroglykany a vlákninu. Zejména obsažené polysacharidy mají protizánětlivé a antialergické účinky a posilují imunitní systém. Je více hydratační než kyselina hyaluronová a také se snadněji formuluje a nevyvolává stahující účinek na pokožku. Díky své hydrofobní povaze nabízí lepší ochranný film na pokožce a je veganská.

Další neméně důležitou složkou kolagenové mlhy je fermentovaná platina. Udržuje pleť dostatečně hydratovanou. Bojuje proti stárnutí, nabíjí ji a dodává pleti energii! O platině je známo, že ovlivňuje pokožku na buněčné úrovni, podporuje obnovu extracelulárního matrixu a zajišťuje pevnou, hladkou a mladistvě vypadající pleť.

acerola

Acerola obsahuje 65x vyšší hodnotu vitamínu C než pomeranč. Právě díky tomu má Acerola fantastický efekt na rozjasnění pleti a odstraňování pigmentových skvrn. Současně působí jako silný antioxidant a protivráskový komponent. Napomáhá kožním buňkám absorbovat železo a vápník, ale hlavně jim pomáhá vytvářet kolagen. Krásně zpevňuje kožní membránu, podporuje imunitní systém a látkovou výměnu v buňkách, zabezpečuje dostatečný přísun kyslíku a působí také antibakteriálně. Ve fermentované formě navíc pomáhá zmírňovat příznaky stárnutí a podporuje tvorbu kolagenu v pleti, díky čemuž je pokožka pružná, neztrácí svou pevnost, tonus.

aloevera

Aloe vera nejen hydratuje, dodává vlhkost a zklidňuje, ale obsahuje i velmi cenné enzymy, aminokyseliny, minerály, vitamíny, rostlinné glykosidy a antrachinony, které pomáhají z organizmu odplavovat toxické látky, proto je jedním z nejúčinnějších přírodních detoxikačních prostředků.

Místo vody používáme v Yage květinové hydroláty, které mají na pleť pozitivní účinky a nefungují jen jako plnidlo. Gerániová voda má hloubkově čistící a tonizační účinky. Zklidňuje, regeneruje pleť, je vhodná pro ekzematickou, zralou i mužskou pokožku. Pomáhá regulovat nadměrnou tvorbu kožního mazu, zmírňuje projevy nehormonální rovnováhy. Pokožku zanechává hladkou a přirozeně rozjasněnou. 

Levandulová voda zklidňuje pokožku, tonizuje její pH a působí antibakteriálně. Je proto skvělá pro aknózní pokožku. Mírní zčervenání a podráždění pleti.