Získejte vzorky zdarma ke každé objednávce. Doprava zdarma u objednávek nad 6 999 Kč.

Yage kosmetické rituály

237f95b53f1e97e8779a105b8955dae9

Možná jste si již mohli povšimnout na našich webových stránkách, Yage produkty můžete zažít v rámci kosmetických rituálů v našich spřízněných salónech

Naše rituály nejsou jen o kosmetickém ošetření, jde o celkový prožitek, který vás uvolní, zrelaxuje, rozmazlí…konečně můžete na chvíli vypnout a hodit všechny starosti běžného dne za hlavu. V tu chvíli jste vy na prvním místě. Máte možnost zažít holistické více smyslové rituály krásy s cílem hluboké relaxace, výživy a opětovného propojení mysli, těla a ducha. Postavené na principech Slow Clean Beauty. V Yage věříme v holistický přístup, který se věnuje jak péči o pokožku, tak ale všem faktorům, které mají na její stav vliv (stres, spánek, strava, pohyb).

Propojujeme svět korejské péče o pleť, masáže, aromaterapii a ajurvédu. Rituály jsou doplněné světelnými, ultrazvukovými a zvukovými vibracemi. Zažijte smyslný, uvolňující prožitek, který vás zrelaxuje, uvolní a opečuje. Věnujte si čas na sebe a  

DSC_8381

4 druhy rituálů

Yage kosmetický rituál

Rituál určený pro všechny typy pleti v délce 50 min. Relaxační aromaterapeutické botanické ošetření, které pomáhá odstranit nečistoty z obličeje, zmírnit poškození způsobené znečištěním a znovu získat zářivou, hladkou a hydratovanou pleť. Tento rituál zahrnuje čištění, exfoliační pleťovou masku, tonizaci, hydrataci, sérum, pleťový olej dle typu pleti, který konzultujeme s klientkou a LED světelnou terapii. Tato technologie funguje v tandemu s dalšími ošetřeními a zlepšuje konečné výsledky. Terapie červeným LED světlem snižuje zánět a stimuluje produkci kolagenu. Terapie modrým LED světlem může zničit bakterie způsobující akné.

Yage lymfatický a anti-agingový rituál

Vhodný pro zralou a mdlou pleť, trvá 75 min. Tento exkluzivní rituál zahrnuje základní kosmetický rituál a speciální lymfatickou masáž proti stárnutí a odstranění toxinů a otoků. Ultra detoxikační ošetření obličeje pomáhá matné a povadlé pleti znovu získat zdravě vypadající, svěží a zářivou pleť díky lymfatické drenáži a prokrvení. Hluboká AHA a BHA maska projasní pleť a barevně sjednotí, uvolní ucpané póry a podpoří buněčnou obnovu. Toto ošetření pomáhá vyčistit pleť a získat zpět zářivý, vypnutý a zdravý vzhled. Doporučujeme po ošetření pít dostek vody pro podporu očistného efektu.

Yage akupresurní a liftingový rituál s Gua Shou

Určený zejména pro zralou a povadlou pleť bez života. ošetření v salónu trvá 75 minut.Tento rituál se věnuje navíc i speciálnímu ošetření Gua Shou. Akupresurní a liftingová masáž pleť omladí a tvaruje, pomáhá matné a zralé pleti znovu získat své kontury zpět. Gua Sha se klinicky používá v tradiční čínské medicíně a je opěvovaná pro mnohé benefity. Pomáhá odstraňovat stagnace, otoky, zlepšuje mikrocirkulaci, vyhlazuje a relaxuje pokožku, vyrovnává energii a v neposlední řadě nastartuje přirozený čistící systém. Pokud jste Gua shu doma ještě nezkoušely, můžete se právě díky ošetření dozvědět, jak s ním správně pracovat. Obličej je díky masáži jasnější a prozářený, jeho přirozené linie jsou výrazněji definovány. Kontury čelistí a tváře jsou více definované a zvýrazněné. Exfoliační AHA a BHA maska pleť projasní a barevně sjednotí, uvolní ucpané póry a podpoří buněčnou obnovu. Toto ošetření pomáhá vyčistit pleť a získat zpět zářivý a zdravý vzhled.

YAGE LIFTINGOVÝ ZÁŽITEK

100 minutové anti-agingové ošetření zahrnuje všechny předchozí rituály v jednom královském rituálu. Kombinace exkluzivní kosmetiky Yage s velmi vysokou koncentrací regeneračních a anti-aging aktivních složek dodávají pleti antioxidanty a živiny potřebné pro zpevnění pokožky a zlepšení její elasticity. Tento jedinečný liftingový rituál Yage je kombinací LED ošetření, lymfatické masáže, akupresní a liftingové masáže s Gua shou. Svaly v obličeji se uvolní, pokožka získá zpět jas a tvar obličeje znovu získá svoji definici a pevnost. 

d0609963381c83668543a44690a4f2cd

Salóny, se kterými spolupracujeme

Všechny kosmetičky jsou vyškolené a plně informované o produktech a rituálech Yage. Zatím můžete navštívit čtyři místa:

Salón Foxy Beauty

Najdete ho v Českých budějovicích a v Praze 4 (Na Dolinách 632/52). Majitelka Ivana Kubová si salónem zhmotnila svůj sen, protože je líčení a kosmetika její velkou vášní. Ráda pomáhá ženám objevovat nové možnosti ve světě krásy, aby se cítily samy pro sebe nádherné. Těší ji být součástí úžasných proměn a radovat se z nich.
V salónu můžete okusit všechny Yage procedury, včetně liftingové i bukální masáže, která má omlazující efekt a pozvedne kontury. 

Salón zdravé péče

Najdete ho v Letňanech na adrese, Tupolevova 516. Pavla Zrebná je majitelka salónu s dlouholetou zkušeností v oblasti péče o pleť. Je nadšenec do péče o krásu, zdraví, relaxaci těla i duše. V jejích rukách se budete cítit jako královny. 

BIOtýna salon

Kosmetický salń v Horoměřicích na adrese Hrdinů 4. Kristýna Hrdličková zakladatelka BIOtýny je tvůrčí duše, která má zkušenosti i jako profesionální vizážistka, kadeřnice a maskérka. Díky svému vztahu k přírodě se začala aktivně zajímat o složení produktů, přírodní kosmetiku, léčitelství, energii kamenů, spánek, osobnostní rozvoj a kineziologii. Vybudovala profesionální kosmetický salón se skvělým týmem kosmetiček. V salónu se věnuje i terapii dotekem a antistresovým masážím. Její holistický přístup je nám velmi blízký, proto je BIOtýna naším partnerem. 

Studio Moksha

Butikové STUDIO MOKSHA v samotném centru Říčan (Masarykovo nám. 65). je rituálně zasvěceným prostorem pro váš dokonalý pocit harmonie a osobního růstu. Nachází se v impozantních půdních prostorech, kde vás prostoupí kouzlo skryté v každém detailu. Najdete zde místnost pro terapie, butikový obchod a sál na jógu o velikosti 100 m², ve kterém se můžete kochat pohledem na více než 100 let starý krov. Eva ledvinková nabízí klientkám vždy individuální přístup. V salónu má přístroje Pologen - OxyGeneoterapie, Tripolární radiofrekvence - TriPollar a hlubokého radiofrekvenčního liftingu. Velký důraz klade na terapii dotekem, své znalosti získala při studiu fyzioterapie, čínské medicíny a čínské masáže, ve kterých využívá pozitivní působení akupresurních bodů.