Získejte vzorky zdarma ke každé objednávce. Doprava zdarma u objednávek nad 6 999 Kč.

Novinka - Pro-Prebiotický krém Au Revoir Wrinkles

DSC_9165

Yage od září uvádí na trh absolutní novinku nabitou aktivními látkami s 8 patentovanými složkami. Naše zákaznice dlouho volaly po krému, který jim v nabídce chyběl, a tak jsme je vyslyšeli a po 1,5 roce vývoje přicházíme s naprostou novinkou - krémem Au Revoir wrinkles. 

V čem je well-aging krém unikátní?

Cílí na všechny faktory stárnutí pokožky a stará se komplexně o její zdraví, aby mohla opět zářit v celé své kráse. Nemusíte proto přemýšlet, po kterém krému sáhnout. Zda si vybrat hydratační, protivráskový, nebo na problematickou pleť. Au Revoir Wrinkles se zaměřuje na všechny oblasti. Receptura krému posiluje kožní bariéru a plní potřeby zralé pokožky. Řeší komplexně vrásky, tonus, ochranu kožní bariéry, hydrataci, barevné sjednocení a texturu pleti. 

Co obsahuje krém Au Revoir Wrinkles

Probiotika a prebiotika z konopí - inovativní prebiotická léčba, která stimuluje kožní mikroflóru k produkci in-situ postbiotického koktejlu, který stimuluje syntézu kožního oxytocinu. Ten má pak pozitivní vliv na vzhled pokožky a rovnovážnou mikroflóru. Pleť má zdravější a mladší vzhled. Vyvinuté z kmenových buněk obsahující lipidy bez přítomnosti CBD a THC. Probiotika i konopí se obecně  velmi osvědčila při léčbě kožních nemocí a jsou vhodná na problematickou pleť. V tomto krému najdete jejich unikátní spojení v látku, která maximálně pečuje o zdraví pokožky.

Mikrobiom pleti je jedinečná sestava mikroorganismů, která tvoří komplexní ochranný štít pokožky. Pokud je mikrobiom pokožky narušený a v nerovnováze, nemůže pleť fungovat tak, jak má. Vzniká prostředí vhodné pro propuknutí zánětů, pupínků, vyrážek, ekzémů, suchosti, vrásek i pigmentace. Proto je velmi důležité dávat přednost péči, která mikrobiom pokožky nenarušuje a dokáže ho pozitivně podpořit.

DSC_9238

Chlorofyl - pomáhá maskovat rozšířené žilky a zarudlé pupínky. Má protizánětlivé vlastnosti a je bohatý na antioxidanty. Díky němu má krém krásnou zelenkavou barvu a opticky zmírňuje začervenání.

Platina - Koloidní platina obnovuje poškozenou pleť a zajišťuje zářivý vzhled. Pomáhá zlepšit elasticitu pokožky, zvlhčuje ji a brání jejímu vysychání, podporuje mladý a vitální vzhled. Působí proti volným radikálům, podporuje regeneraci kůže a hojení. Má rozjasňující efekt a v kombinaci s dalšími složkami má silný anti-aging účinek. Pomáhá redukovat vrásky, zpevňuje pleť, zvyšuje elasticitu pokožky a dodává hydrataci.

Stabilní forma vitamínu C  jako jeden z nejsilnějších antioxidantů

Retinyl - slabší forma retinolu vhodná i pro citlivější pleť - působí pozitivně na  stav aknózní pokožky, podporuje tvorbu kolagenu, zjemnění vrásek, zmenšení pórů a celkově přispívá k zlepšení tónu pleti

Výtažek z lékořice - spolu s vitamínem C a retynilem pomáhá řešit hyperpigmentaci a zjemňovat texturu pleti

Kmenové buňky z granátového jablka - díky vysokému obsahu antioxidantů působí proti oxidačnímu stresu a vráskám, stimuluje produkci kolagenu, chrání před UV zářením, urychlují obnovu kožních buněk 

Niacinamid - získávaný z řasy spiruliny, bojuje účinně proti oxidačnímu stresu a pomáhá zpomalit poškozování buněk, a tím chrání kožní bariéru, je navíc skvělý na problematickou pokožku trpící akné

Extrakt z aloe vera a kyselina hyaluronová s multimolekulární hmotností - účinně hydratují pokožky jak ve vrchních vrstvách, tak i těch hlubších, pokožka je na pohled i dotek šťavňatější a vypnutější

Skvalan - Pomáhá pokožce zadržovat vlhkost a udržovat ji hydratovanou, vytváří na povrchu pokožky tenkou vrstvu, která působí jako bariéra proti škodlivým vnějším vlivům, jako jsou znečištění, UV záření a volné radikály. Podporuje hojení a redukci zánětů.

Tremella

Tremella - nazývaná taktéž sněžná houba, je nabitá vitamínem D a antioxidanty. Obsahuje minerální látky, stopové prvky, důležité polysacharidy heteroglykany a vlákninu. Zejména obsažené polysacharidy mají protizánětlivé a antialergické účinky a posilují imunitní systém. Poskytuje pokožce hydrataci, zvyšuje elasticitu a díky obsahu antioxidantů chrání před volnými radikály.

2753

Motýlovec - Extrakt z oddenku s motýlovce zajišťuje několika úrovňovou ochranu pokožky před znečištěním. Viditelně projasňuje pleť, chrání před slunečním zářením, reguluje účinky modrého světla z monitorů a telefonů a chrání pokožku před znečištěním ovzduší. Vytváří na pokožce ochranný štít a zajišťuje ji buněčnou rovnováhu.

Olej z rýžových otrub - Má schopnost zamykat vlhkost v pokožce, obsahuje antioxidanty, jako je vitamín E a ferulová kyselina, které pomáhají chránit pokožku před volnými radikály a předčasným stárnutím. Uklidńuje podrážděnou pokožku a zmírňuje záněty.

Topol - obsahuje lipidy pro hydrataci pokožky, je bohatý na hořčík, který pomáhá udržovat pokožku zdravou a pružnou. Díky obsahu vitamínu C bojuje proti předčasnému stárnutí pokožky.

Lípa - je obsažena v krému pro své zklidňující, hydratační a protizánětlivé vlastnosti, obsažené antioxidanty pomáhají snižovat poškození pokožky způsobené sluníčkem

DSC_9181

Účinky krému na pleť

Zvyšuje obranyschopnost pokožky před jejím poškozením a nepříznivými vlivy prostředí (oxidační stres, smog, UV záření, modré světlo z PC a mobilů) 

Obnovuje DNA a podporuje funkce buněk v hlubších vrstvách pleti

Obnovuje pevnost, pružnost, regeneraci a hydrataci pokožky, čímž zpomaluje její stárnutí 

Snižuje tvorbu vrásek a jejich zjemnění  (zmírnění emocionálních vrásek - zamračení a linie marionet)

Rozjasňuje pleť, sjednocuje její tón, pomáhá s prevencí pigmentových skvrn, zabraňuje syntéze melaninu

Minimalizuje póry, redukuje začervenání 

Zklidňuje podrážděnou, citlivou či aknózní pleť 

Podporuje mikrobiom a přirozené prostředí vhodné pro pokožku

Při delším používání dochází k povzbuzení přirozené tvorby kolagenu, zpevní se tím struktura a elasticita pleti a podpoří regenerace kožních buněk. Pleť tak chrání před předčasným stárnutím a zmírňuje výskyt drobných vrásek.