Získejte vzorky zdarma ke každé objednávce. Doprava zdarma u objednávek nad 6 999 Kč.

Od veganství ke kvalitě

DSC_0552

Od 1. listopadu na Den veganství do 12. listopadu na Světový den jakosti spouštíme Yage Golden days, kdy můžete nakoupit vybrané produkty s 25% slevou. Symbolicky tak poukazujeme na naše dva pilíře a to, že Yage je přírodní značka, která usiluje o co nejvyšší kvalitu svých produktů. 

Pojďte si s námi připomenout, v čem je Yage kosmetika jedinečná a unikátní. 

lis3

Přírodní složení

YAGE se zrodilo z vlastní potřeby zakladatelky značky Petry Drvoštěpové. Když se její syn potýkal s vážným ekzémem, rozhodla se nespoléhat na ostatní a změnila životní styl i stravování rodiny. Kožní problémy jsou dost často spojené s tím, jak žijeme. A protože byla Petra odjakživa spojená s přírodou už od dětství, kdy s babičkou sbíraly bylinky v nádherném Údolí Vošmendy v podhůří Krkonoš, zkusila se bylinkám věnovat více do hloubky. Začala se věnovat aromaterapii a vyráběla své první bylinné balzámy, které skutečně fungovaly a zlepšily výrazně stav jejího syna. Příroda je totiž všemocná čarodějka a umí zázraky. Proto je Yage od prvopočátku kocpiované jako přírodní značka, ašvak za použití nejposlednějších moderních přístupů zpracování a výzkumů nových přírodních surovin.

lis1

Vysoká účinnost

Yage se liší od jiných značek vysokou koncentrací účinných látek. Nepoužíváme levná plnidla a naše produkty neředíme vodou. Do roku se vám tak dostane lahvička séra, či oleje, která je plná prospěšných přírodních složek, které pleti navrací hydrataci, živiny a udržují ji zdravou a krásnou. Všechny složky jsou vybrané pečlivě tak, aby byly v té nejvyšší jakosti, od udržitelných zdrojů, získávané šetrně a v takové formě, ve které zůstávají po celou dobu používání produktu stabilní. 

DSC_9001

Nepoužíváme chemické konzervanty

Rozhodli jsme se z našeho složení vynechat vodu, protože péče, která ji obsahuje musí být dobře konzervovaná, často za pomocí chemických konzervantů, které škodí naší pleti. Voda je živá, ve vodě se tudíž snadno šíří bakterie, které v kosmetice nechceme. Náš přístup je jiný…naše kosmetika je založena na suché konzistenci, nebo olejové bázi. Tam, kde je potřeba vodu, ji nahrazujeme hydroláty. Díky tomu, že neobsahuje vodu, je péče vysoce koncentrovaná, proto stačí nanést opravdu malé množství. Produkty, které obsahují hydroláty uchováváme kvalitní díky certifikovaným přírodním konzervačním látkách schváleným COSMOS. Tak máte jistotu, že je naše kosmetika šetrná pro pleť, ale zároveň i naši planetu. 

Udržitelnost

Celou značku jsme pojali udržitelným přístupem, který nám jako jediný dává smysl. Proto jsou naše obaly recyklovatelné, používáme nádoby z tmavého skla, aby uchovaly obsah čerstvý a chráněný. Suroviny vybíráme hlavně v BIO kvalitě z udržitelného pěstování od férových dodavatelů v nejčistší podobě a zpracované tak, aby si zachovaly 100 % aktivních látek. Velikosti produktů jsou přesně nastavené tak, abyste je stihli vypotřebovat a nepřišlo nic nazmar. 

DSC_4793

Jedinečné receptury

Respektujeme přírodu i vědu. Jde nám o účinnost, která neznamená kompromis a laciné náhražky. Jdeme vlastní cestou, vyvíjíme a stále zlepšujeme receptury založené na vzácných ingrediencích v biokvalitě a patentovaných bioaktivních látkách. Většina produktů je 100% přírodních s těmi nejčistšími a nejkvalitnějšími aktivními ingrediencemi, bio oleji a patentovanými aktivními látkami, jejichž účinnost je doložena klinickými studiemi. Naše výrobky procházejí náročným testováním v laboratořích ve Velké Británii (Melbec) a Německu (Dr. Straetmans). Za účinky a laskavost každého výrobku Yage k vaší pokožce ručíme. Kombinujeme poslední vědecké poznatky a čerpáme vzácné suroviny z přírody. Výsledkem je vysoce koncentrovaná kosmetika plná účinných látek.

Proto jsme v poslední např. již inovovali složení našeho toneru Rose Kiss, který nově obsahuje fermentovaný bambus zklidňující pokožku, probiotika navracející rovnováhu a koloidní stříbro, které je antibakteriální a napomáhá k léčbě akné.

IMG_6062

Nové složení získala i hydratační esence Aqua Splash. Obsahuje navíc niacinamid a měď. Niacinamid je skvělý pro aknózní pleť, zvyšuje funkci kožní bariéry, zlepšuje texturu a tón pleti, snižuje poškození kůže vlivem počasí a zlepšuje hydrataci. Měď je silným antioxidantem, pomáhá regenerovat a hojit, je nezbytná při tvorbě kolagenu a elastinu, omlazuje, minimalizuje vrásky, zpevňuje pokožku a sjednocuje tón pleti.