Získejte vzorky zdarma ke každé objednávce. Doprava zdarma u objednávek nad 6 999 Kč.

Péče o rty v zimním období

balzamyNL

Zbavte se suché pokožky pomocí přírodních složek v balzámech na rty

Zima přináší mnoho radostí, ale také mnoho výzev pro naši pleť, zejména pro naše rty. Studené počasí a suchý vzduch mohou způsobit vysoušení a popraskání pokožky rtů, což vede k nepříjemnému pnutí a trhlinkám a rankám. S dodržením pár zásad budou vaše rty znovu hydratované, hladké a šťavnaté.

Proč jsou naše rty náchylné k vysoušení během zimního období?

Pokožka rtů je mnohem tenčí a citlivější, než pokožka na jiných částech těla, což znamená, že je náchylnější k vysoušení a podráždění. Během zimního období jsme vystaveni  nízkým teplotám a suchému vzduchu, což vyžaduje speciální péči navíc. Studený vzduch venku a suchý vzduch ve vytápěných prostorách vysušují pokožku rtů.  Časté přechody ze zimy do tepla a naopak jim také neprospívají.

rty

Jak pečovat o rty v zimním období

Dopřejte si jednou týdně jemný peeling na rty, který odstraní suchou odumřelou pokožku. Jemnými krouživými pohyby ho naneste na vlhké rty. Pokud byste ho aplikovali na suché rty, mohlo by dojít k podráždění, až natržení tenké kůžičky.

Přírodní balzám na rty

Jedním z nejúčinnějších způsobů, jak udržet rty hydratované a chráněné, je pravidelné používání balzámu na rty. Sáhněte nejlépe po přírodním složení, které obsahuje jen netoxické složky. Yage balzámy jsou 100% přírodní, bezpečné, skvěle hydratují pokožku rtů díky obsahu bambuckého, kakaového másla a kokosového oleje. Navíc krásně jemně voní. mají čistě přírodní složení bez obsahu ropných sloučenin, dráždivých alergenů, či agresivních látek. S obsahem vitamínu A pro omlazení pokožky rtů. Jemně tónující pro přirozenou barvu rtů. Red cherry barví více do růžova, Chocolate coral jemně do oranžova a Snagria s vanilkou zase do červena.

DSC_9138