Získejte vzorky zdarma ke každé objednávce. Doprava zdarma u objednávek nad 6 999 Kč.

O YAGE a jeho unikátnosti mezi přírodními značkami

APE8152ad_Petra_Drvotpov

Jak YAGE vzniklo

YAGE se zrodilo z vlastní potřeby zakladatelky značky Petry Drvoštěpové. Když se její syn potýkal s vážným ekzémem, rozhodla se nespoléhat na ostatní a změnila životní styl i stravování rodiny. Kožní problémy jsou dost často spojené s tím, jak žijeme. A protože byla Petra odjakživa spojená s přírodou už od dětství, kdy s babičkou sbíraly bylinky v nádherném Údolí Vošmendy v podhůří Krkonoš, zkusila se bylinkám věnovat více do hloubky. Začala se věnovat aromaterapii a vyráběla své první bylinné balzámy, které skutečně fungovaly a zlepšily výrazně stav jejího syna. Příroda je totiž všemocná čarodějka a umí zázraky. 

DSC_2180

Někdy tam se zrodila myšlenka na YAGE, čistě přírodní značku bez kompromisů, která bude účinná a bude skutečně pomáhat. Díky práci se Petra dostala do Londýna, kde začala pracovat se světovými laboratořemi na vývoji prvních produktů pro YAGE. Revoluční čistě přírodní značka s vysokou koncentrací aktivních látek. Unikátní složení, které nemá no kosmetickém trhu obdoby. YAGE tak vzniklo kombinací bohémských kořenů, vášně a spolupráce s přední expertkou na přírodní kosmetiku v Londýně Judi Beerling MBA, C.Chem. MRSC.

3I8A0702

V čem je YAGE unikátní

Složení bez vody a konzervantů

Voda je blahodárná, ale v kosmetice jde o levné “plnidlo”, které zlevňuje výrobní cenu produktu tím, že ho ředí. A tak běžná kosmetika nemusí obsahovat vysoké koncentrace aktivních látek. Zároveň je voda živá, proto se musí kosmetika s jejím obsahem konzervovat, aby vydržela a nekazila se. Naše kosmetika je založena na suché konzistenci, nebo olejové bázi. Tam, kde je potřeba, vodu nahrazujeme hydroláty. Díky tomu, že neobsahuje vodu, je péče vysoce koncentrovaná, proto stačí nanést opravdu malé množství.

YAGE nemá krém

Díky tomu, že se v péči vyhýbáme používání vody jako jedné ze surovin, nemá YAGE typický produkt pro kosmetické značky - krém. Ten v naší ucelené řadě nenajdete. Můžete si však péči namíchat sobě na míru. Použijte např. hydratační esenci s denním, či nočním olejem a vytvořte si tak čerstvou alternativu denního, nebo nočního "krému" bez konzervantů, emulgátorů a jiných chemických přísad, které jsou potřeba použít u kosmetiky obsahující vodu. Věříme, že na pleť žádná chemie nepatří. 

Udržitelnost

Celou značku jsme pojali udržitelným přístupem, který nám jako jediný dává smysl. Proto jsou naše obaly recyklovatelné, používáme nádoby z tmavého skla, aby uchovaly obsah čerstvý a chráněný. Suroviny vybíráme hlavně v BIO kvalitě z udržitelného pěstování od férových dodavatelů v nejčistší podobě a zpracované tak, aby si zachovaly 100 % aktivních látek. Velikosti produktů jsou přesně nastavené tak, abyste je stihli vypotřebovat a nepřišlo nic nazmar. 

9357331d14217e73de62a1bc8e8c4dfb

Čerpáme z korejské tradice

Při vývoji naší péče jsme se inspirovali korejským rituálem krásy. Jde o propracovaný systém péče o pleť, kdy každý krok dává smysl a pomáhá pokožce stát se zdravou a krásnou. Základem je důkladné čištění, tonizace, hydratace, výživa a speciální péče. Yage obsahuje deset kroků. Produkty jsou jednoduše očíslované tak, abyste viděli na první pohled, v jakém pořadí je používat. Neznamená to však, že si musíte hned napoprvé pořídit celou řadu produktů YAGE. Je to návod, jak produkty zařadit do své každodenní rutiny. Pokud máte své oblíbené produkty, ale hledáte např. vhodný pleťový olej, víte díky číslování, že ho máte nanést až ho hydrataci. Olej totiž v pokožce uzamyká vlhkost.

Jedinečné receptury

Respektujeme přírodu i vědu. Jde nám o účinnost, která neznamená kompromis a laciné náhražky. Jdeme vlastní cestou, vyvíjíme a stále zlepšujeme receptury založené na vzácných ingrediencích v biokvalitě a patentovaných bioaktivních látkách. Většina produktů je 100% přírodních s těmi nejčistšími a nejkvalitnějšími aktivními ingrediencemi, bio oleji a patentovanými aktivními látkami, jejichž účinnost je doložena klinickými studiemi. Naše výrobky procházejí náročným testováním v laboratořích ve Velké Británii (Melbec) a Německu (Dr. Straetmans). Za účinky a laskavost každého výrobku Yage k vaší pokožce ručíme. Kombinujeme poslední vědecké poznatky a čerpáme vzácné suroviny z přírody. Výsledkem je vysoce koncentrovaná kosmetika plná účinných látek.

8b310b960cc38a7064a7d9adea4eecda

Čisté přírodní složení šetrné k planetě

Odstranili jsme vše, co do kosmetiky nepatří. Yage pečuje o pleť i o naši planetu. Je bez silikonů a dalších přísad typických pro konvenční pleťovou a dekorativní kosmetiku. Obejde se bez syntetických vůní a ingrediencí, bez palmového oleje, alkoholu, syntetických a škodlivých konzervantů. Je také bez parabenů, geneticky upravených složek a minerálních olejů. A samozřejmě neobsahuje škodlivé ftaláty, výplňové přísady, anorganické soli, těžké kovy, chemické látky SLS / SLES, DEA, TEA a PEGS. Většina produktů je také zcela bez konzervantů — pouze u kosmetiky. YAGE je netestované na zvířatech. Plné složení uvádíme vždy na obalech i našem webu. 

Vyzkoušejte revoluci v přírodní kosmetice, která vzniká u nás v Česku. YAGE chrání, co je vzácné.